Over mij

“Fotografie is voor mij de kunst van het observeren. Het gaat er om iets interessants te vinden in een gewone omgeving. Ik heb ervaren dat de dingen die je ziet er weinig toe doen maar dat alles draait om de manier waarop je ze ziet” (Elliott Erwitt, fotojournalist, 1928)

Welkom op mijn website! Ik ben Erik Wouters en ik kom uit Wijchen. Ik interesseer mij voor fotografie in al haar facetten. Ik probeer dan ook een allround fotograaf te worden. Vooral sportfotografie vind ik een grote uitdaging. Sinds 2009 ben ik lid van Fotoclub Wijchen en aangesloten bij de Fotobond (rayon Gelderland-Zuid). Ook maak ik deel uit van het Canon Professional Network.

Kijk eens naar mijn portfolio en laat horen wat je er van vindt.

Een groot deel van mijn sportfoto’s staat op deze pagina en je kunt ze daar vrij downloaden. Let op: publicatie of gebruik alleen met naamsvermelding! Foto’s van bepaalde  evenementen zet ik in mijn foto-webwinkel bij Oypo. Je kunt daar tegen geringe vergoeding afdrukken of downloads van foto’s bestellen, in allerlei formaten. Ze worden per post bij je thuis afgeleverd.  Ik heb ook een eigen webshop bij werkaandemuur.nl. Daar kun je mijn mooiste foto’s bestellen in allerlei formaten en materialen (canvas, Xposer, aluminium, hout of ingelijste fotoprints).

Stuur even een bericht via het contactformulier als je meer informatie wilt of een vraag of eventuele opdracht hebt. Graag tot ziens op Erik Wouters Fotografie!

Privacyverklaring

Erik Wouters